Tervetuloa yhdistyksen kotisivuille 

Ajankohtaista puheenjohtajalta 21.5.2017

 • Jäsenkirje 1/2017 on julkaistu 3.4.2017.
 • Varmista sihteerillemme Anki Viertolalle toimisto(at)hshml.fi sähköpostiosoitteesi!  Nettisivujen uudistaminen edistyy hyvää vauhtia ja uuden järjestelmän toimivuus perustuu jäsenistön emailosoitteiden ajanmukaisuuteen. Kiitos!
 • Kroatian matkan ilmoittautumislinkki on nyt sulkeutunut. Voitte ilmoittautua matkalle vielä soittamalla suoraan matkatoimistoon Kirsi Kilpiselle 0205615417.  Tänään 21.5. vapaana on vielä on vielä yksi 2-hengen huone. 
 • Uusi tutkimusapurahalomake on julkaistu.
 • Bussikuljetus Lahteen Sibeliustalon konserttiin 1.9. on täynnä. Lippuja on jäljellä vielä kymmenelle (10) omalla kyydillä Lahteen tulevalle. 
 • Kevätkokouksessa 22.3. valittiin yhdistyksen hallitukseen kaksi uutta jäsentä; rahastonhoitajaksi Auli Hildén ja sihteeriksi Anne Kaapeli - lämpimästi tervetuloa! Erovuorossa olivat Anneli Lehto ja Katri Dubb - lämpimät kiitokset heille menneiden vuosien ahkerasta hallitustyöstä! Kaikkien hallituksen jäsenien yhteystiedot löytyvät Hallitus -valikosta. 
 • Ann-Katrin Viertola on uusi toimistosihteerimme. Yhdistystä pitkään ansiokkaasti palvellut Harriet Bergman jää eläkkeelle. Ann-Katrin jatkaa Harrietin toimintaa 22.2.2017 alkaen. Sähköpostiosoite pysyy samana, mutta kannattaa tarkistaa muuttuneet yhteystiedot Toimisto -sivulta.
 • Nettisivuja uudistetaan. Hallitus on päättänyt yhdistyksen jäsensivujen uudistamisesta. Tarkoituksena on nykyaikaistaa sivut ja siirtää toimintoja jäsenten hallittavaksi - esim. yhteystietojen päivitys ja tapahtumiin ilmoittautuminen. Suunnitelman mukaan sivut tulevat käyttöön kesän 2017 aikana. Palaamme asiaan.
 • Seniorilounaiden kesätauko Vaasassa! Lounaat jatkuvat taas keskiviikkona 16.8. klo 13 ravintolassa 1h+k, osoite Hovioikeudenpuistikko 13, 2.krs. Lounaat jatkuvat syksyllä aina joka kuukauden kolmas keskiviikko kuten ennenkin. Naishammaslääkäriyhdistys osallistuu lounaan hintaan 10€/osallistuja kuten Helsingissäkin. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lämpimästi tervetuloa vaasalaiset!
 • Seniorilounaiden kesätauko Helsingissä! Syksyllä lounaat jatkuvat alkaen 7.9. Paikka ja aika pysyvät samoina: kuukauden toinen torstai klo 13.30 ravintola Strindberg, Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki. Lounaille ilmoittaudutaan etukäteen viimeistään saman viikon tiistaina, mieluiten sähköpostilla strindberg(at)royalravintolat.com. Jos sähköpostilla ilmoittautuminen ei ole mahdollista, voi ilmoittautua myös puhelimitse 09-61286900.  Lounasaika siis klo 13.30, huomaa kellonaika. 
 • Nauti kesän auringosta ja ulkoilmasta Ylläksellä, Tahkovuorella tai Vierumäellä. Vapaita vuoroja on varattavissa ja peruutuksia saattaa tulla. Pääset nauttimaan vapaa-ajasta ja ulkoilusta edulliseen hintaan. 
 • Jäsenmaksusta. Yhdistyksen tapahtumiin osallistuminen edellyttää jäsenmaksujen maksamista. Lähetämme kaikille jäsenille jäsenmaksulomakkeen - jos jäsen ei kahtena peräkkäisenä vuotena aikana maksa jäsenmaksua katsotaan hänet eronneeksi. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25€, yli 63-vuotiailta 15€. Kunniajäsenet ovat vapautettuja jäsenmaksusta.
 • Ilmoita yhteystietosi puheenjohtajalle jollet ole vielä niin tehnyt. Kiitos! Tähän päivään, 21.5.2017, mennessä 424 jäsentä (kaikkiaan 961:stä jäsenestä) on päivittänyt tietonsa huhtikuusta 2014 alkaen. Jäsenluettelossa on ilmennyt lukuisia virheitä, jonka vuoksi toivomme, että kerrot voimassaolevat yhteystietosi (emailosoitteen, postiosoitteen ja puhelinnumeron) suoraan puheenjohtajalle Tiina-Riitta Vuorjoki-Rannalle, email: puheenjohtaja(at)suomennaishammaslaakarit.fi 
 • Hallituksen yhteystiedot löydät Hallitus-alaotsikon alta sivuiltamme. 

Yhdistyksen esittely

Suomen Naishammaslääkärit r.y on perustettu vuonna 1943, yhdistyksen 70-vuotisjuhlia vietettiin 8.2.2013 Kalastajatorpalla luentopäivänä ja iltajuhlana. Yhdistyksessä on jäseniä  yli tuhat. Jäseneksi voi liittyä Suomessa laillistettu naishammaslääkäri, jonka jäsenhakemuksen hallitus hyväksyy. Jäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Tällä hetkellä jäsenmaksu on varsinaisilta jäseniltä 25€ ja yli 63-vuotiailta 15€.

Yhdistyksen tarkoituksena on hammaslääketieteen ja hammaslääketieteellisen ammattitaidon edistäminen, naishammaslääkärien arvon ja etujen valvominen sekä hyvän yhteishengen ylläpitäminen ja yhteisten harrastusten kehittäminen ammattikunnan keskuudessa.

Tarkoitustensa toteuttamiseksi yhdistys

 • pitää kokouksia, esitelmä- ja neuvottelutilaisuuksia
 • tekee voitavansa tullakseen edustetuksi ja kuulluksi siellä missä ammattialaan kuuluvia kysymyksiä käsitellään ja ratkaistaan
 • järjestää virkistystoimintaa

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellista kiinteää ja irtainta omaisuutta sekä toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä.